X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Mistrz Takeshi Saji
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Takeshi Saji WBB Chiński nóż do siekania 22 x 11 cm R-2
Tasak chiński, który w kuchni azjatyckiej wykorzystywany jest na co dzień do krojenia różnych produktów i pełni funkcję noża szefa kuchni. Posiada solidną, lecz stosunkowo cienką klingę, więc nie można nim rąbać kości ani mrożonek. Szeroki, ostry nóż to doskonałe narzędzie do takich zadań, jak krojenie warzyw w kostkę, porcjowanie drobiu, siekanie surowego mięsa czy rozgniatanie czosnku lub imbiru.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R-2
Rękojeść - biała kość bycza
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 33,4 cm
Długość ostrza - 22,0 cm
Szerokość klingi - 11 cm
Grubość klingi - 2,5 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 679 g
Polecamy
Nóż orientalny 18cm Global G-4
439,20
PLN
Nóż do porcjowania 21cm Global G-3
439,20
PLN
Nóż do pieczywa 22cm Global G-9
439,20
PLN
Nóż do plastrowania 18cm Global G-6
439,20
PLN