X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Lansky
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Lansky Filet & Bait Sharpener LSTCF to lekka, przenośna osełka wolframowa o wymuszonym kącie, do ostrzenia noży do filetowania.
Ostrzałką ma ergonomiczną gumowaną rączkę z wygodnym oparciem dla kciuka, co zapewnia wygodę i stabilność chwytu podczas użytkowania. Dzięki wytrzymałej i bardzo lekkiej konstrukcji ostrzałka świetnie sprawdzi się jako element wyposażenia każdej turystycznej kuchni.
Ostrzenie za pomocą tej osełki jest niezwykle proste i nie wymaga doświadczenia. Wystarczy jedynie kilka razy przeciągnąć ostrze od nasady aż po czubek przez szczelinę ostrzącą, aż do momentu uzyskania satysfakcjonującej ostrości.
Powierzchnie ścierne z węglika wolframu zostały zamocowane pod stałym, wymuszonym kątem ok. 22,5° (na stronę) dlatego Lansky LSTCF najlepiej sprawdzi się podczas ostrzenia noży do filetowania lub kuchennych.
Wycięcie w rękojeści umożliwia wplecenie linki zabezpieczającej. Z uwagi na niezwykle wysoką twardość materiału ściernego, który agresywne zbiera materiał, podczas ostrzenia nie należy mocno dociskać ostrza.
Ostrzałką ma ergonomiczną gumowaną rączkę z wygodnym oparciem dla kciuka, co zapewnia wygodę i stabilność chwytu podczas użytkowania. Dzięki wytrzymałej i bardzo lekkiej konstrukcji ostrzałka świetnie sprawdzi się jako element wyposażenia każdej turystycznej kuchni.
Ostrzenie za pomocą tej osełki jest niezwykle proste i nie wymaga doświadczenia. Wystarczy jedynie kilka razy przeciągnąć ostrze od nasady aż po czubek przez szczelinę ostrzącą, aż do momentu uzyskania satysfakcjonującej ostrości.
Powierzchnie ścierne z węglika wolframu zostały zamocowane pod stałym, wymuszonym kątem ok. 22,5° (na stronę) dlatego Lansky LSTCF najlepiej sprawdzi się podczas ostrzenia noży do filetowania lub kuchennych.
Wycięcie w rękojeści umożliwia wplecenie linki zabezpieczającej. Z uwagi na niezwykle wysoką twardość materiału ściernego, który agresywne zbiera materiał, podczas ostrzenia nie należy mocno dociskać ostrza.
Co chcesz naostrzyć? | nóż stalowy |
Kąt pochylenia noża [°] | 22,5 |
Typ ostrza | gładki |
Typ ostrzałki | typu V |
Typ ostrzenia | szybkie podostrzenie |
Materiał ścierny | węglik wolframu |
Okres gwarancyjny | 24 miesiące |
Producent | Lansky, USA |
Symbol dostawcy | LSTCF |