Dane techniczne
Długość noża: 310mm
Długość ostrza: 196mm
Stal: AUS-8
Hartowanie: 59HRC
Rękojeść: ABS
Waga: 95g
Długość noża: 310mm
Długość ostrza: 196mm
Stal: AUS-8
Hartowanie: 59HRC
Rękojeść: ABS
Waga: 95g
Samura Harakiri Slicer to długi, lekki nóż specjalizujący się w robieniu dla Ciebie cienkich plastrów.
Posiada bardzo cienkie, wąskie i proste ostrze. Nóż doskonale nadaje się do krojenia mięsa i filetów rybnych, jest niezastąpiony przy przygotowywaniu japońskich dań rybnych. Służy do krojenia kawałków fileta z jesiotra i szynki.
Posiada bardzo cienkie, wąskie i proste ostrze. Nóż doskonale nadaje się do krojenia mięsa i filetów rybnych, jest niezastąpiony przy przygotowywaniu japońskich dań rybnych. Służy do krojenia kawałków fileta z jesiotra i szynki.
Polecamy
Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.12
99,00
PLN
Kuty nóż szefa kuchni Victorinox 7.7403.25
690,00
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Samura Harakiri nóż szefa kuchni 59HRC
90,00
PLN