Kuty nóż szefa kuchni Victorinox 7.7403.25
690,00
PLN
Rękojeść noża wykonana z materiału Fibrox. Jest ono delikatnie porowate, dzięki czemu nóż nie ślizga się w dłoni i leży pewnie nawet wtedy, kiedy dłonie są mokre lub tłuste. Rękojeść jest doskonale wyprofilowana, odporna działanie wysokich temperatur oraz ścieranie.
Noże Victorinox zapewniają doskonałe parametry cięcia, długo pozostają ostre i nie ma problemów z ich ostrzeniem.
Noże Victorinox są wykorzystywane w branży gastronomicznej przez profesjonalnych szefów kuchni.
Wygodny w użyciu, dobrze wyprofilowany, o antypoślizgowej rączce.
Nóż można myć w zmywarce.
Głownia: stal nierdzewna
Długość ostrza : 120 mm
Ostrze: gładkie
Rękojeść: fibrox
Producent: Victorinox, Szwajcaria
Kup Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.12 już dzisiaj.