Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.12
Rękojeść noża wykonana z materiału Fibrox. Jest ono delikatnie porowate, dzięki czemu nóż nie ślizga się w dłoni i leży pewnie nawet wtedy, kiedy dłonie są mokre lub tłuste. Rękojeść jest doskonale wyprofilowana, odporna działanie wysokich temperatur oraz ścieranie.
Noże Victorinox zapewniają doskonałe parametry cięcia, długo pozostają ostre i nie ma problemów z ich ostrzeniem.
Noże Victorinox są wykorzystywane w branży gastronomicznej przez profesjonalnych szefów kuchni.
Wygodny w użyciu, dobrze wyprofilowany, o antypoślizgowej rączce.
Nóż można myć w zmywarce.
Głownia: stal nierdzewna
Długość ostrza : 120 mm
Ostrze: gładkie
Rękojeść: fibrox
Producent: Victorinox, Szwajcaria
Kup Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.12 już dzisiaj.
Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Nóż kuchenny Victorinox 6.7603
22,00
PLN
Nóż do mięsa Fibrox 5.2001.15 Victorinox
109,00
PLN