X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Satake Cutlery
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Aogami Pro Satake Nóż kuchenny Sashimi Yanagiba 24 cm
Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
Dane techniczne:
Ostrze - rdzewna stal Blue Aogami #2
Rękojeść - drewno wenge
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 37,5 cm
Długość ostrza - 24 cm
Szerokość klingi - 3,0 cm
Grubość klingi - 3,7 mm
Sposób ostrzenia - jednostronny
Waga - ok. 158 g
Polecamy
Nóż Yanagi Sashimi 20,5 cm Satake Tomoko
129,20
PLN