Kuty nóż szefa kuchni Victorinox 7.7403.25
690,00
PLN
Dane techniczne:
- Ostrze: stal 11 warstwowa rdzewna stal, rdzeń - #2 Shirogami
- Rękojeść: drewno różane
- Twardość: 63 HRC +/- 1
- Długość całkowita: 37,5 cm
- Długość ostrza: 24 cm
- Szerokość klingi: 3,1 cm
- Grubość klingi: 3,8 mm
- Sposób ostrzenia: jednostronny
- Waga: ok. 147 g
Twardość HRC +/- 1: | 63 |
Klinga nierdzewna: | Nie |
Sposób ostrzenia: | Jednostronny praworęczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Tradycyjna Japońska |
Rodzaj noża: | Nóż do Sushi |
Długość ostrza: | 24 cm |
Typ ostrza: | Yanagi Sashimi |
Stal: | Shirogami #2 |