Wczytuję dane...
Model: 805-551
Kod producenta: 805-551
Gwarancja: 2 lata
Realizacja zamówienia: 3 dni
EAN: 4956617805551
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Producent: Satake Cutlery

Satake Daichi Nóż kuchenny do porcjowania 20 cm

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob

Twardość - 60 HRC +/- 1

Długość całkowita - 33,2 cm

Długość ostrza - 20 cm

Szerokość klingi - 3 cm

Grubość klingi - ok. 2,1 mm

Waga - ok. 150 g