Kuty nóż szefa kuchni Victorinox 7.7403.25
690,00
PLN
Średniej wielkości, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony głównie do krojenia mięsa, lecz równie przydatny jako narzędzie uniwersalne, którym swobodnie posiekamy zioła lub pokroimy warzywa w kostkę czy w plastry. Szerokie, cienkie ostrze błyskawicznie przetnie grubsze produkty, nie uszkadzając przy tym delikatnych składników.
Ostrze - stal 37 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,2 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 4,4 cm
Grubość klingi - ok. 2,1 mm
Waga - ok. 145 g
Twardość HRC +/- 1: | 60 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 18 cm |
Typ ostrza: | Szefa kuchni |
Stal: | VG-10 |