Uniwersalny nóż do krojenia wędliny, kiełbasy lub sera
Ząbkowane ostrze długości 11 cm
Wygodna i ergonomiczna rękojeść oraz niezawodne ostrze sprawiają, że krojenie mięsa jest bezproblemowe i przyjemne.
Rączka noży wykonana z antypoślizgowego, wysoko udarowego polipropylenu.
Noże Victorinox zapewniają doskonałe parametry cięcia, długo pozostają ostre.
Nóż można myć w zmywarce.
Długość ostrza: 11 cm
Polecamy
Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.12
99,00
PLN
Kuty nóż szefa kuchni Victorinox 7.7403.25
690,00
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Etui skórzane na SwissCard 4.0873.L
67,00
PLN
Zawieszka na pasek 4.1853 Victorinox
57,00
PLN