X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Kanetsune seki
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Kanetsune Namishibuki SG-2 Nóż Santoku 18 cm + Saya
Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię. Do noża dołączona jest Saya - drewniana pochwa na nóż.
Dane techniczne:
Ostrze - rdzeń szybkotnąca stal proszkowa SG2 okuta stalą nierdzewną
Rękojeść - drewno pakka
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 32 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 4,6 cm
Grubość klingi - 2,05 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 139 g
Polecamy
Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż Szefa 21cm
1089,20
PLN
Kuty nóż szefa kuchni Victorinox 7.7403.25
690,00
PLN