-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Zwilling
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Nóż do wędlin z japońskiej serii ZWILLING Kanren to perfekcyjna kombinacja japońskiego mistrzostwa z niemiecką technologią. Śmiało można więc stwierdzić, że nazwa linii oznaczająca „połączenie” jest absolutnym strzałem w dziesiątkę. Szlif Honbazuke, przepiękny damasceński wzór oraz wygodny, trójnitowy uchwyt czynią go nie tylko niezwykle funkcjonalnym, ale też po prostu cieszą oko każdego, kto ceni są piękno w kuchni.
23-centymetrowe ostrze noża do wędlin ZWILLING Kanren powstało poprzez nałożenie na siebie aż 48 warstw węglowej stali nierdzewnej FC61, co sprawia, że nie tylko jest wytrzymałe i odporne na korozję, ale też odznacza się wybitną twardością. Bez względu na to, czy najdzie Cię chęć na plasterek delikatnej wędliny czy steka – bez problemu ukroi dla Ciebie idealny kawałek. Charakterystyczny dla noży ZWILLING trzpień łączący klingę i uchwyt pozwala na bezpieczną i pozbawioną wysiłku pracę. Nóż do wędlin ZWILLING Kanren to prawdziwy bohater łączący japońską magię samurajskich mieczy z niemiecką perfekcją.
CECHY SZCZEGÓLNE
- Ostrze o długości 23 centymetrów - doskonałe do wszelkiego rodzaju mięs i wędlin
- Ręcznie szlifowana, 48-warstwowa klinga w stylu damasceńskim
- Wykonane z nierdzewnej stali węglowej FC61 - trwałej i wytrzymałej
- Potrójnie nitowany uchwyt z micarty z laserowo wypalanym logo ZWILLING na środkowym nicie
- Wykonany w Japonii
- 30 lat gwarancji
WYMIARY
Produkt dostępny w rozmiarze 23 cm.
Materiał wykonania: FC61