-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Zwilling
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
„Kanren” to z japońskiego „połączenie” i jest to idealne określenie dla nowej serii ZWILLING, będącej połączeniem niemieckiej inżynierii z japońskim kunsztem. Ręcznie szlifowane ostrze Honbazuke, dzięki wysokowydajnej, nierdzewnej stali węglikowej kroi, sieka, szatkuje i tnie z ostrością skalpela. Potrójnie nitowany uchwyt z micarty, wyposażony został w typowy dla noży ZWILLING, zakrzywiony trzpień, umożliwiający pewny, wygodny i bezpieczny chwyt podczas pozbawionej nadmiernego wysiłku pracy.
Ręcznie ostrzona, 48-warstwowa klinga z charakterystycznym, damasceńskim wzorem wykonana została z węglowej stali nierdzewnej FC61, dzięki czemu odznacza się niezwykłą odpornością na korozję, twardością i wytrzymałością. Tego praktycznego noża do warzyw i owoców z serii ZWILLING Kanren nie powinno zabraknąć w żadnej kuchni, w której docenia się wszechstronność i wielozadaniowość. Jego 10-centymetrowe ostrze umożliwia sprawne krojenie, oczyszczanie z niechcianych oczek lub plamek, ale też krojenie mniejszych kawałków mięs oraz ryb.
CECHY SZCZEGÓLNE
- Dzięki wygodnemu, 10-centymetrowemu ostrzu nadaje się do wszystkich prac kuchennych
- Ręcznie szlifowane, 48-warstwowe ostrze w stylu damasceńskim
- Wykonane z nierdzewnej stali węglowej FC61 - trwałej i wytrzymałej
- Potrójnie nitowany uchwyt z micarty z laserowo wypalanym logo ZWILLING na środkowym nicie
- Wykonany w Japonii
- 30 lat gwarancji
WYMIARY
Długość ostrza: | 10 cm |
Długość uchwytu: | 12 cm |
Szerokość: | 2 cm |
Masa: | 0.12 kg |