-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Zwilling
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Nóż Nakiri z serii ZWILLING Gourmet jest przeznaczony do obierania i krojenia wszelkiego rodzaju warzyw. Dzięki szerokiemu, bardzo ostremu ostrzu po obu stronach nadaje się również do siekania ziół, a nawet do krojenia mięsa lub ryb do grubości zaledwie milimetra. Specjalnie hartowane ostrze o długości 17 cm jest precyzyjnie wykute z jednego kawałka stali i hartowane w specjalnym procesie. Dzięki temu jest ono odporne na korozję, sprężyste i elastyczne. Ergonomicznie ukształtowany uchwyt wykonany z łatwego w pielęgnacji tworzywa sztucznego zapewnia bezpieczną obsługę. Duża waga noża jest idealna nawet dla początkujących, aby nauczyć się profesjonalnego krojenia, dzięki czemu żywność może zostać posiekana w bardzo krótkim czasie. Nóż Nakiri jest uniwersalny, ale nie powinien być używany do cięcia kości lub kości.
CECHY SZCZEGÓLNE
- Hartowane lodem ostrze FRIODUR: dla szczególnie długiej trwałości i odporności na korozję
- Specjalna stal nierdzewna, specjalny stop ZWILLING zapewnia stabilność i elastyczność
- Kuty z jednego kawałka stali - SIGMAFORGE
- Ergonomiczna rękojeść z tworzywa sztucznego z trzema nitami i laserowym logo ZWILLING na środkowym nitach dla niemęczącego i bezpiecznego cięcia
- Wyprodukowano w Solingen
WYMIARY
Długość ostrza: | 17 cm |
Długość uchwytu: | 11 cm |
Szerokość uchwytu: | 1.2 cm |
Wysokość: | 4.4 cm |
Masa: | 0.15 kg |