Nóż do trybowania z serii ZWILLING Gourmet nadaje się szczególnie do precyzyjnych i ostrożnych czynności podczas przygotowywania do gotowania. Dzięki ostrzu noża o długości 14 cm możesz łatwo oddzielić kości od mięsa lub usunąć z niego ścięgna i tłuszcz. Z nożem do trybowania możesz pracować zarówno w domu jak w restauracji. Elastyczne, spiczaste ostrze pozwala dotrzeć do najtrudniejszych miejsc. Jednak nóż imponuje nie tylko wyjątkową jakością i funkcjonalnością, ale także atrakcyjnym wyglądem. Ostrze noża wykonane jest z wysokiej jakości stali, utwardzanej lodem przy użyciu specjalnie opracowanej technologii. Tak udoskonalone ostrze FRIODUR jest szczególnie wytrzymałe i trwałe. Wyważona relacja pomiędzy ostrzem a rękojeścią zapewnia łatwą obsługę i bezwysiłkową pracę. To sprawia, że model z serii ZWILLING Gourmet jest idealny dla początkujących. Przekonaj się o licznych właściwościach noża do trybowania z serii Gourmet firmy ZWILLING i przygotuj mięso jak prawdziwy profesjonalista.
CECHY SZCZEGÓLNE
- Hartowane lodem ostrze FRIODUR® - dla szczególnie długiej żywotności ostrza i odporności na korozję
- Specjalna stal nierdzewna, specjalny stop ZWILLING® - noże te są stabilne i jednocześnie elastyczne
- Ergonomiczny plastikowy uchwyt z trzema nitami z laserowo wyciętym logo ZWILLING® na środkowym nicie - dla niemęczącej i bezpiecznej pracy
- Wyprodukowano w Solingen
WYMIARY
Długość ostrza: | 14 cm |
Długość uchwytu: | 11 cm |
Szerokość ostrza: | 0.2 cm |
Szerokość uchwytu: | 1.9 cm |
Wysokość: | 2.2 cm |
Masa: | 0.12 kg |