Nóż do porcjowania z rękojeścią z materiału syntetycznego
Poznaj narzędzie, którym bez najmniejszego trudu pokroisz wszystkie większe porcje mięsa i wędliny. Ten niezwykle skuteczny nóż do porcjowania z kolekcji Swiss Modern, z pewnością sprawdzi się przy krojeniu łopatki wieprzowej w kostkę oraz plastrowaniu pieczeni czy steku. Tak jak wszystkie produkty z kolekcji Swiss Modern, charakteryzuje go ergonomiczny kształt, zapewniający pełny komfort użytkowania. Ostrze ze stali nierdzewnej jest idealnie połączone z poręczną rękojeścią z materiału syntetycznego, zapewniając niezwykłą efektywność krojenia. Subtelny, lecz wyrazisty design świetnie pasuje do wnętrza każdej kuchni.
Główne cechy
- Idealny do krojenia większych porcji mięsa i wędlin
- Wyprodukowany w Szwajcarii nóż do porcjowania z gładką krawędzią ostrza
- Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i rękojeść z materiału syntetycznego
Szczegóły
Długość ostrza | 25 cm |
---|---|
Materiał rękojeści | Polipropylen kopolimer (PPC) |
Rodzaj ostrza | standardowe proste ostrze |
Nadaje się do mycia w zmywarce | Tak |
Polecamy