Nóż do porcjowania Swiss Classic 12 cm 6.8103.12B Victorinox
Główne cechy
- Idealne codzienne narzędzie do porcjowania
- Wyprodukowany w Szwajcarii nóż do porcjowania z wąskim ostrzem o prostej krawędzi
- Ergonomiczna, antypoślizgowa rękojeść gwarantująca wygodę użytkowania
Praktyczny nóż do porcjowania z wąskim ostrzem
Porcjowanie bez żadnego wysiłku? Owszem – z pomocą naszego noża do porcjowania Swiss Classic. To najlepszy wybór, jeśli zależy Ci na gładkich, jednolitych kawałkach mięsa zawsze, gdy zabierasz się do porcjowania. Jego ergonomiczna rękojeść i wyważona konstrukcja zapewnią doskonałą stabilność podczas pracy na desce do krojenia, a smukłe ostrze z superostrą krawędzią precyzyjnie pokroi każdą sztukę mięsa – od kurczaka, przez wołowinę, po wieprzowinę.
Szczegóły
Długość ostrza | 12 cm |
---|---|
Materiał rękojeści | materiał syntetyczny (PP) |
Nadaje się do mycia w zmywarce | Tak |
Polecamy