Nóż do porcjowania z rękojeścią z materiału syntetycznego
Poznaj narzędzie, którym bez najmniejszego trudu pokroisz wszystkie większe porcje mięsa i wędliny. Ten niezwykle skuteczny nóż do porcjowania z kolekcji Swiss Modern, z mierzącym 22 cm ostrzem, z pewnością sprawdzi się przy krojeniu łopatki wieprzowej w kostkę oraz plastrowaniu pieczeni czy steku. Tak jak wszystkie produkty z kolekcji Swiss Modern, charakteryzuje go ergonomiczny kształt, zapewniający pełny komfort użytkowania. Ostrze ze stali nierdzewnej jest idealnie połączone z poręczną rękojeścią z materiału syntetycznego. Subtelny i efektowny design świetnie pasuje do wnętrza każdej kuchni.
Główne cechy
- Idealny do krojenia większych porcji mięsa i wędlin
- Wyprodukowany w Szwajcarii nóż do porcjowania z prostą krawędzią ostrza
- Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i rękojeść z materiału syntetycznego
Wymiary
Wysokość | 15 mm |
---|---|
Waga netto | 117 g |
Szczegóły
Długość ostrza | 22 cm |
---|---|
Materiał rękojeści | Polypropylen Copolymere (PPC) |
Rodzaj ostrza | standardowe proste ostrze |
Nadaje się do mycia w zmywarce |
Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Nóż uniwersalny Santoku (6.8503.17)
127,90
PLN