Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.12
99,00
PLN
Poznaj narzędzie, którym bez najmniejszego trudu pokroisz wszystkie większe porcje mięsa i wędliny. Ten niezwykle skuteczny nóż do porcjowania Swiss Modern, z mierzącym 20 cm wyjątkowo szerokim ostrzem, bez trudu pokroi łopatkę wieprzową w kostkę, a bakłażana lub arbuza w plastry. Tak jak wszystkie produkty z kolekcji Swiss Modern, charakteryzuje go ergonomiczny kształt, zapewniający pełny komfort użytkowania. Wyjątkowo szerokie ostrze ze stali nierdzewnej jest idealnie połączone z poręczną rękojeścią z materiału syntetycznego. Subtelny i efektowny design świetnie pasuje do wnętrza każdej kuchni.
Wysokość | 15 mm |
---|---|
Waga netto | 149 g |
Właściwości ostrza | wyjątkowo szerokie |
---|---|
Długość ostrza | 20 cm |
Materiał rękojeści | Polypropylen Copolymere (PPC) |
Nadaje się do mycia w zmywarce |