X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Victorinox
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Elegancki nóż z rękojeścią z materiału syntetycznego
Kraj Kwitnącej Wiśni był inspiracją przy tworzeniu noża Santoku o ostrzu długości 17 cm. Jego nazwa oznacza w tłumaczeniu z japońskiego „nóż trzech cnót”. Z całą pewnością jest godny tego miana, gdyż idealnie nadaje się do krojenia mięsa, owoców i warzyw. 17-centymetrowe ostrze wyposażone jest w specjalnie ryflowaną krawędź, która zmniejsza tarcie i zapobiega przyklejaniu się krojonych produktów. Udoskonalone rękojeści nie tylko idealnie pasują do wystroju każdej kuchni, ale także łączą ergonomię i wytrzymałość.
Główne cechy
- Idealny dla domowej kuchni
- Wyprodukowany w Szwajcarii nóż Santoku z ryflowanym ostrzem
- Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i rękojeść z materiału syntetycznego
Wymiary
Wysokość | 15 mm |
---|---|
Waga netto | 107 g |
Szczegóły
Długość ostrza | 17 cm |
---|---|
Materiał rękojeści | Polypropylen Copolymere (PPC) |
Rodzaj ostrza | ryflowane ostrze |
Nadaje się do mycia w zmywarce |
Polecamy
Kuty nóż szefa kuchni Victorinox 7.7403.25
690,00
PLN
Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.12
99,00
PLN