Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.12
99,00
PLN
Nóż do filetowania ryb i mięsa
Leży wygodnie w dłoni.
Optymalnie wyważony, umożliwiający cięcie bez zmęczenia.
Czarne uchwyty wykonane ze specjalnego tworzywa sztucznego.
Kuty z jednego kawałka stali nierdzewnej (wanad chromowo-molibdenowy).
Specjalna konstrukcja, idealna do cięcia i ostrzenia całego ostrza.
Bardzo ostry.
Smukły, elastyczny i zwężający się nóż noża do filetowania 4626 z serii Wüsthof IKON Classic umożliwia bardzo precyzyjne cięcie i gwarantuje cienkie filetowanie ryb i mięsa. Długość ostrza 18 cm. Uchwyt wykonany z wysokiej jakości specjalnego tworzywa sztucznego jest wygodny i przyjemny w trzymaniu. Ostrze jest kute z jednego kawałka stali nierdzewnej (stal chromowo-molibdenowo-wanadowa) i zapewnia wysoką i równomierną twardość.