Nóż kuty 7.7203.10G Victorinox
349,00
PLN
Profesjonalny japoński nóż uniwersalny Takeshi Saji 13 cm
Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Dane techniczne:
Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość: 61 HRC
Długość całkowita: 25, cm
Długość ostrza: 13 cm
Szerokość klingi: 2,9 cm
Grubość klingi: 2,0 mm
Waga: ok. 133 g
Twardość HRC +/- 1: | 61 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 13 cm |
Typ ostrza: | uniwersalny |
Stal: | VG-10 |