Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 21 cm.
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość: 61 HRC
Długość całkowita: 33,2 cm
Długość ostrza: 21 cm
Szerokość klingi: 4,5 cm
Grubość klingi: ok. 2,4 mm
Waga: ok. 190 g
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 61 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 21 cm |
Typ ostrza: | Szefa kuchni |
Stal: | VG-10 |
Polecamy
Zestaw noży szefa kuchni Victorinox 7.7243.3
1450,00
PLN
Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż Szefa 21cm
1089,20
PLN
Kuty nóż szefa kuchni Victorinox 7.7403.25
690,00
PLN