X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Mistrz Takeshi Saji
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Ręcznie kute dzieło mistrza Takeshi Saji, 61 wyjątkowych warstw stali wykutych w technologii "Black finish"
Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
Dane techniczne:
- Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
- Rękojeść: kość bycza
- Twardość: 61 HRC
- Długość całkowita: 31 cm
- Długość ostrza: 18 cm
- Szerokość klingi: 5 cm
- Grubość klingi: ok. 2.5 mm
- Waga: ok. 220 g
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 61 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 18 cm |
Typ ostrza: | Santoku |
Stal: | VG-10 |
Polecamy
Kuty nóż szefa kuchni Victorinox 7.7403.25
690,00
PLN
Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż Szefa 21cm
1089,20
PLN