X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Tojiro
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Uniwersalny zestaw trzech profesjonalnych noży Tojiro DP, zapakowanych w czarne, drewniane pudełko:
- Nóż do obierania, 3 warstwy stali, długość ostrza 9cm
- Nóż uniwersalny, 3 warstwy stali, długość ostrza 15cm
- Nóż szefa kuchni, 3 warstwy stali, długość ostrza 21cmNóż przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Profesjonalny japoński nóż do porcjowania Tojiro DP3 21 cm.
Ostrze: stal 3 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość: +/-1 60 HRC
Długość całkowita: 34,7 cm
Długość ostrza: 21 cm
Szerokość Klingi: 3,6 cm
Grubość klingi: ok. 2,4 mm
Waga: ok. 190 g
Polecamy