Nóż do porcjowania z rękojeścią z drewna różanego
Łącząc piękną formę z wysoką funkcjonalnością, kuty nóż do porcjowania Grand Maître wyróżnia się równomiernie hartowanym i idealnie wyważonym ostrzem. Warto także zwrócić uwagę na elegancką, a zarazem trwałą rękojeść z drewna różanego. Ręcznie polerowana, ergonomiczna rączka zapewnia komfort i łatwość pracy. To eleganckie i praktyczne narzędzie, które równo i efektywnie pokroi każdy rodzaj mięsa. Świetnie sprawdzi się zarówno w tej domowej, jak i profesjonalnej kuchni. Główne cechy
- Gładkie krojenie wołowiny, jagnięciny i drobiu
- Kuty nóż do porcjowania z prostą krawędzią ostrza
- Doskonale wyważona konstrukcja i elegancka drewniana rękojeść
Wymiary
Wysokość | 23 mm |
---|
Waga netto | 183 g |
---|
Szczegóły
Właściwości ostrza | kuty |
---|
Długość ostrza | 20 cm |
---|
Materiał rękojeści | drzewo różane |
---|
Rodzaj ostrza | standardowe proste ostrze |
---|
Nadaje się do mycia w zmywarce | Nie |
---|