Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.12
99,00
PLN
Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna.Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Ostrze - stal 63 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 23,3 cm
Długość ostrza - 13 cm
Szerokość klingi - 2,6 cm
Grubość klingi - ok. 1,7 mm
Waga - ok. 81 g
Twardość HRC +/- 1: | 60 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 13 cm |
Typ ostrza: | uniwersalny |
Stal: | VG-10 |