Nóż kuchenny do pieczywa Tojiro DP3 21,5 cm
Wykonany z japońską starannością nóż kuchenny, który świetnie sobie radzi zarówno z twardą skórką świeżego chleba, jak i z miękkim puchem gorącej bułki. Nóż do pieczywa posiada długie ostrze, które pozwala na komfortowe krojenie nawet największych bochenków.
Dane techniczne:
Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 35 cm
Długość ostrza - 21,5 cm
Szerokość klingi - 3,3 cm
Grubość klingi - ok. 2,4 mm
Waga - ok. 180 g
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 60 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Ostrze ząbkowane |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 2-9 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 21 cm |
Typ ostrza: | do pieczywa |
Stal: | VG-10 |
Polecamy
Nóż do ciasta 5.2930.26 Victorinox
309,00
PLN
Nóż do chleba Victorinox Fibrox 5.2533.21
102,90
PLN
Nóż do chleba Victorinox Fibrox 6.8633.21G
165,00
PLN