Nóż do filetowania ryb 5.8452.20 Victorinox Swibo
Nóż do filetowania ryb 5.8452.20 Victorinox Swibo
NOWA KONCEPCJA, NIEZMIENNA JAKOŚĆ
Produkty Victorinox od lat cieszą się niesłabnącą popularnością zarówno wśród kucharzy-amatorów, jak i zawodowych szefów kuchni. W tym roku oferta noży kuchennych poszerzy się o profesjonalną linię SWIBO przeznaczoną do trybowania, skórowania, plastrowania oraz fletowania. Po raz kolejny najwyższa jakość idzie w parze z funkcjonalnością, innowacyjnością oraz niebanalnym, odważnym designem.
Wymiary: 322 x 22 x 36 mm
Długość ostrza: 20 cm
Typ ostrza: gładkie proste ostrze giętkie
Waga: 113 g
Materiał rączki: Polyamid 6
Sterylizacja: Tak; do 120° C / 250° F
Kąt ostrzenia: 25 – 30 stopni
Typ pakowania: Czarna osłonka
Możliwość mycia w zmywarce: Tak
Kraj pochodzenia: Szwajcaria
Kup Nóż do filetowania ryb 5.8452.20 Victorinox Swibo już dzisiaj.