-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Victorinox
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Nóż do filetowania ryb 5.8452.20 Victorinox Swibo
Nóż do filetowania ryb 5.8452.20 Victorinox Swibo
NOWA KONCEPCJA, NIEZMIENNA JAKOŚĆ
Produkty Victorinox od lat cieszą się niesłabnącą popularnością zarówno wśród kucharzy-amatorów, jak i zawodowych szefów kuchni. W tym roku oferta noży kuchennych poszerzy się o profesjonalną linię SWIBO przeznaczoną do trybowania, skórowania, plastrowania oraz fletowania. Po raz kolejny najwyższa jakość idzie w parze z funkcjonalnością, innowacyjnością oraz niebanalnym, odważnym designem.
Wymiary: 322 x 22 x 36 mm
Długość ostrza: 20 cm
Typ ostrza: gładkie proste ostrze giętkie
Waga: 113 g
Materiał rączki: Polyamid 6
Sterylizacja: Tak; do 120° C / 250° F
Kąt ostrzenia: 25 – 30 stopni
Typ pakowania: Czarna osłonka
Możliwość mycia w zmywarce: Tak
Kraj pochodzenia: Szwajcaria
Kup Nóż do filetowania ryb 5.8452.20 Victorinox Swibo już dzisiaj.