Precyzyjny nóż do trybowania o ergonomicznym kształcie
Profesjonalna linia noży Fibrox Victorinox to precyzja i skuteczność działania. Ich właściwości doceni każdy – od zawodowych rzeźników, przez szefów kuchni, po kucharzy amatorów gotujących w domowym zaciszu. Nóż do trybowania Fibrox łączy ostre, wąskie i wygięte ostrze o długości 15 cm z antypoślizgową rękojeścią o ergonomicznym kształcie. Dzięki takim właściwościom zarówno krojenie, jak i oddzielanie mięsa od kości staje się prostym i bezproblemowym zadaniem.
Główne cechy
- Do trybowania mięsa z zawodową precyzją
- Wyprodukowany w Szwajcarii nóż do trybowania z prostą krawędzią ostrza
- Przyczepna, ergonomiczna rękojeść i wąskie, wygięte ostrze
Wymiary
Wysokość | 22 mm |
---|---|
Waga netto | 99 g |
Szczegóły
Właściwości ostrza | wygięty |
---|---|
Długość ostrza | 15 cm |
Materiał rękojeści | materiał syntetyczny (TPE) |
Rodzaj ostrza | standardowe proste ostrze |
Nadaje się do mycia w zmywarce | Tak |
Polecamy
Nóż kuchenny Victorinox (5.2000.12)
166,50
PLN
Nóż kuchenny Victorinox (5.2000.22)
288,00
PLN
Nóż kuchenny Victorinox 25cm - 5.2000.25
337,50
PLN