Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.12
99,00
PLN
Noże do porcjowania Victorinox zostały zaprojektowane w taki sposób, aby sprostać każdemu kuchennemu wyzwaniu. Dzięki ich ergonomicznej rękojeści i odpowiedniemu wyważeniu krojenie to czysta przyjemność. Zaopatrzono je w solidne ostrza, które umożliwiają krojenie bardzo cienkich i idealnie równych plasterków. Każdego rodzaju mięso, owoce i warzywa wszelkich rozmiarów i kształtów – nieważne, co chcesz pokroić, noże Victorinox to gwarancja wygody i precyzji działania.
Wysokość | 20 mm |
---|---|
Waga netto | 112 g |
Długość ostrza | 19 cm |
---|---|
Materiał rękojeści | materiał syntetyczny (TPE) |
Rodzaj ostrza | standardowe proste ostrze |
Nadaje się do mycia w zmywarce | Tak |