Precyzyjny nóż do trybowania z zakrzywionym ostrzem
Z łatwością oddziel mięso od kości za pomocą noża do trybowania Victorinox Swiss Classic. Ergonomiczna rękojeść i zakrzywione wąskie ostrze tego noża pozwalają precyzyjnie przygotować żeberka, świątecznego indyka czy udziec jagnięcy. Używany przez szefów kuchni, rzeźników i domowych kucharzy.
Główne cechy
- Wysokiej jakości nóż do trybowania
- Wyprodukowany w Szwajcarii
- Ergonomiczna rączka i wyjątkowo ostra krawędź ostrza
Szczegóły
Długość ostrza: 15 cm
Materiał rękojeści: materiał syntetyczny (TPE)
Rodzaj ostrza: zakrzywione ostrze do trybowania
Nadaje się do mycia w zmywarce: Tak
Polecamy
Nóż trybownik 5.8404.16 Victorinox Swibo
97,90
PLN
Nóż trybownik 5.8401.14 Victorinox Swibo
94,10
PLN
Kasumi Nóż do trybowania 16 cm
514,00
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...