X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Samura
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Specyfikacja
Rodzaj noża | Japoński nóż szefa kuchni |
Seria | Pro-S |
Ostrze ze stali | AUS-8 |
Warstwy stali | 1 |
Twardość ostrza (HRC) | 58 |
Długość ostrza (mm) | 180 |
Materiał rękojeści | G-10 |
Długość całkowita (mm) | 308 |
Całkowita wysokość (mm) | 49 |
Całkowita szerokość (mm) | 18 |
Polecamy
Kuty nóż szefa kuchni Victorinox 7.7403.25
690,00
PLN
Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.28
245,00
PLN
Nóż do filetowania Victorinox 6.8713.20G
155,00
PLN