Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.12
99,00
PLN
Nóż uniwersalny jest najczęściej używanym nożem w kuchni i niezbędnym elementem każdej gospodyni domowej. Jest w stanie wykonać szerokie spektrum działań bez specjalistycznych noży, od krojenia chleba, wędlin i serów po obróbkę warzyw i owoców. Jednoczęściowe ostrze z wysokogatunkowej stali o wysokiej zawartości molibdenu i wanadu jest odporne na korozję, wytrzymałe i łatwe w utrzymaniu.
Rękojeść wykonana z polimeru włókna szklanego G-10 pozwala na pełną kontrolę nad pracą w kuchni. Wykorzystaj w pełni wszystkie jego pozytywne cechy!
Rodzaj noża | Nóż uniwersalny |
Seria | Pro-S |
Ostrze ze stali | AUS-8 |
Warstwy stali | 1 |
Twardość ostrza (HRC) | 58 |
Długość ostrza (mm) | 145 |
Materiał rękojeści | G-10 |
Długość całkowita (mm) | 265 |
Całkowita wysokość (mm) | 28 |
Całkowita szerokość (mm) | 15 |