Ten ogromny, piękny nóż szefa kuchni jest wybierany przez profesjonalnych szefów kuchni na całym świecie. Długie (240 mm) i szerokie ostrze wykonane z wielu warstw stali jest idealne do krojenia, cięcia, siekania i krojenia w kostkę prawie wszystkiego, co przyjdzie Ci do głowy.
Specyfikacja
Rodzaj noża | Europejski nóż szefa kuchni |
Seria | 67 Damaszek |
Ostrze ze stali | Damaszek |
Warstwy stali | 67 |
Twardość ostrza (HRC) | 61 |
Długość ostrza (mm) | 240 |
Materiał rękojeści | Micarta |
Długość całkowita (mm) | 364 |
Całkowita wysokość (mm) | 51 |
Całkowita szerokość (mm) | 20 |
Polecamy
Kuty nóż szefa kuchni Victorinox 7.7403.25
690,00
PLN
Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.12
99,00
PLN