Superostry nóż do ciasta i chleba z ostrzem o ząbkowanej krawędzi
Fibrox to linia wyposażonych w ergonomiczne, antypoślizgowe rękojeści profesjonalnych noży kuchennych, którymi w domowych warunkach możesz posługiwać się niczym prawdziwy szef kuchni. Naszymi priorytetami było osiągnięcie optymalnej wszechstronności, wygody i łatwości krojenia. Ten nóż do ciast i chleba charakteryzuje się też innowacyjnym wygięciem, które pomoże Ci w krojeniu, zaś jego wyjątkowo ostra, falowana krawędź bez problemu poradzi sobie nawet z najtwardszą skórką. Ponadto ostrze to można stosować jako szpatułkę do wyrobów cukierniczych.
Główne cechy
Doskonały do krojenia ciasta i chleba
Nóż do ciasta z ostrzem o ząbkowanej krawędzi, wyprodukowany w Szwajcarii
Antypoślizgowa, ergonomiczna rączka i wyjątkowo ostra krawędź ostrza
Numer artykułu 5.2933.26
Długość ostrza 26 cm
Waga 136 g
Wysokość 19 mm
Materiał rękojeści materiał syntetyczny (TPE)
Rodzaj ostrza ząbkowana krawędź ostrza
Nadaje się do mycia w zmywarce